Proteine
Proteina poartă aminoacizi și aminoacizi cu lanț de ramuri (BCAA), care pot fi blocurile de construcție pentru mușchi. Fără aminoacizi suficienți, cadrul nu poate repara și construi mușchi și astfel recuperarea de la leziunile musculare făcute prin școlarizare poate fi lentă sau inexistentă. Corpul poate fi într -o națiune catabolică, utilizarea mai multor proteine (mușchi) decât se reconstruiește departe. Diferite proteine includ cantități extraordinare și forme de aminoacizi, pe lângă furnizarea de case de absorbție și digestie extraordinare, astfel încât binecuvântările pot fi obținute din utilizarea combinațiilor de Proteine în funcție de școlarizare și necesități dietetice.
Proteina bună este obținută din resurse proteice pentru mese întregi, cum ar fi sânul de curcan, tonul, sânul păsărilor, carnea de vită slabă, brânza de căsuță și laptele și suplimentele proteice, populare astăzi datorită comodității, ușurinței de utilizare și a sistemului economic.
Proteine din zer
La o anumită distanță, cel mai cunoscut supliment proteic disponibil astăzi este proteina din zer. Zerul este una dintre proteinele primare observate în lapte (cazeina este opusă) și este izolat de lapte ca în ajutorul produsului în cadrul producției de brânză și cazeină. Zerul pur include o cantitate mare de lactoză de zahăr din lapte, pe lângă difuzarea proteinelor, grăsimilor și colesterolului.
Din punct de vedere istoric, zerul a fost luat în considerare ca un produs deșeu și aruncat pe câmpuri și în cel mai apropiat lac. Din fericire, zerul s -a transformat în a conține proteine satisfăcătoare ridicate și astfel au fost dezvoltate strategii pentru a elimina cât mai o mulțime de lactoză nedorită, grăsime și colesterol LDL posibil din proteină. Strategiile originale avansate au inclus tratamentul acid și uscarea la temperaturi ridicate. Acest lucru a distrus, din păcate, o mulțime de proteine și a stricat satisfacția proteinei extrase.
Au fost evoluate noi strategii care ar putea extrage proteina din zer, chiar și ca păstrându -și calitatea. Tehnicile maxime comune astăzi cuprind ultra-filtrare, micro-filtrare, ion-alternate și încrucișare cu micro-filtrarea fluxului. Ultra-filtrarea și micro-filtrarea utilizează o manieră la temperatură scăzută în care proteinele sunt separate fizic prin filtre. Tehnica de comerț cu ioni elimină proteina printr-o coloană cu ioni-alternate care obține câștigul cheltuielilor digitale particulare ale proteinei, grăsimilor și lactozei conținute în zer și folosește costuri contrare pentru a extrage fiecare factor de caracter. Microfiltrarea încrucișată folosește membrane ceramice pe bază de plante, non -chimice pentru a separa proteina din zer nedensatită de grăsimea și proteina denaturată.
Toate aceste procese aduc o proteină de zer excepțională ridicată, scăzută în grăsimi și lactoză. Asigurați -vă întotdeauna să verificați eticheta pentru care a fost utilizată tehnica sau strategiile, deoarece unele dintre proteinele mai puțin costisitoare pot utiliza proteine din zer care au fost prelucrate printr -un tratament mai ieftin cu acid sau temperaturi ridicate și conțin niveluri excesive de proteine nedensatite. Proteinele nedenaturate sunt inutilizabile prin intermediul corpului și au ca rezultat că zerul are o aromă amară în timp ce sunt consumate. O pulbere de proteine fine exacte va enumera întotdeauna în cadrul panoului de componente sau pe etichetă, indiferent dacă este sau nu mile microfiltere, ultrafiltere sau schimb de ioni. Dacă listează cu adevărat proteina din zer ascultă sau izola, poți presupune cel mai eficient că încorporează o formă ieftină de proteine.
Pentru a construi mușchiul, trebuie să înveți greu, să dormi corect și să -ți consumi proteina. Destul de simplu fără îndoială. Dar, cu atât de multe active proteice extraordinare care au avut multe ființe umane, sunt hărțuite aproximativ care sunt necesitățile lor private și astfel nu ingerează suficient și consumă forme incorecte de ingrediente. Atunci când faceți orice formă de antrenament, fie pentru câștiguri de energie și mușchi în clubul de sănătate, picturi persistente, împreună cu alergarea, ciclismul și înotul sau pentru activități sportive de grup sau personaj, proteina este esențială pentru a ajuta la recuperare și susținerea reconstruirii grupurilor musculare deteriorate .
Beneficiile proteinei din zer
Există mai multe binecuvântări pentru selectarea proteinei din zer pe diferite surse proteice. Proteina din zer are o taxă biologică extrem de ridicată (BV) oferită acesteia (proteina din zer BV = 104, cu peptide din zer, având un BV printre o sută zece-109). BV -ul unei proteine este în esență o măsură a modului în care este foarte mult utilizat de cadru și ia în considerare profilul de aminoacizi, solubilitatea și digestibilitatea proteinei. Proteina din zer este o super aprovizionare cu exerciții fizice de proteine, deoarece sunt mile absorbite extraordinar de rapid pentru a ajuta la reconstruirea mușchiului deteriorat.
Proteina din zer este formată din cel mai mare procent din BCAA al oricărui aport de proteine, precum și intervale excesive de aminoacizi esențiali. BCAA apără mușchiul de descompunerea proteinelor și ajută la stimularea sintezei proteice sau a boom -ului muscular. Proteina din zer constă în plus din fracții proteice. Aceștia sunt aditivii plini de viață pe care trebuie să le încorporeze proteinele excesive de zer satisfăcătoare.
Comments
Post a Comment